Home
P. Meurs bestratingen
P. Meurs bestratingen

Welkom bij P. Meurs bestratingen

Bestrating, het kan variëren van een eenvoudige oprit tot het 'aankleden' van een compleet bedrijventerrein.

Eén ding zal altijd hetzelfde blijven, dat is namelijk het oog voor kwaliteit.

Bij P. Meurs bestratingen worden stenen nog met de hand gelegd en aangeslagen, waardoor een juiste afronding van het werk gegarandeerd is.  Wij zijn tevens leverancier van allerlei soorten bestratingmaterialen of het nu gaat om betonklinkers, waalformaten, trommelkasseien, natuursteen enz.
Op onze site kunt u kennis maken met ons bedrijf en de producten en diensten die wij u kunnen bieden. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met persoonlijk advies voor specifieke wensen.

Nieuwe site

De geheel vernieuwde site van P. Meurs bestratingen is van af heden online. De site is geheel in lijn met de vernieuwde huisstijl en overzichtelijk opgezet. Hierdoor is het voor de bezoeker gemakkelijk de juiste informatie te vinden. Aangezien voor steeds meer mensen geldt dat de eerste kennismaking met een bedrijf of instelling via het internet plaats vindt, vonden wij het zaak niet ongemerkt aan deze ontwikkeling voorbij te gaan. Wij zullen dan ook in de komende tijd de informatie op de site uptodate houden en aanscherpen.

Lees meer...
 

Adresgegevens

P. Meurs Bestratingen

Graaf Florislaan 46

1671 EK  Medemblik

tel: 0227 547229

mob: 0653 345 198

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken


Enquêttes

Hoeveel geeft u uit aan uw tuin?